LIVE LIKE HEAVEN IS ON EARTH

Publicerad 2013-09-12 23:08:12 i Allmänt,

då var denna dagen snart över!
gick upp 7:30 och åt två knäckemackor till frukost. sen började jag att fixa mig och vid halv 9 tog jag bussen till stationen. sen satte jag mig på pendeln mot Stockholm! var framme vid 9:50 och då åkte jag vidare mot Karlaplan och Specsavers!
var så himla roligt att jobba, kändes riktigt bra. och nu känner jag mig sjukt taggad (men nervös) inför imorgon! hoppas, hoppas, hoppas... (försöker vara lite hemlighetsfull om vad jag ska göra, dock är det några som vet redan så.. :D)
 
nu måste jag strax sova, har börjat bli förkyld nu... jäkligt dålig tajming men det brukar det ju vara när det gäller sjukdomar... ska kolla klart på the big bang theory bara sen ska jag dundersova! ha det gött, puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela