SÄMST

Publicerad 2012-09-14 12:41:53 i

Ja inte är jag bra på att blogga längre. Tyckte jag var rätt duktig ett tag, men de höll inte länge.. Men ska försöka komma in i de igen ;-)
Nu har jag nyss ätit frukost och ligger å kikar på america's best dance crew :-) väldigt skönt å ligga i sängen ibland, även fast de är tråkigt å inte ha nåt jobb! Men just nu är min kropp helt förstörd så skönt att inte jobba idag! Tatuering å träningsvärk, ingen bra kombo ;-)

Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir, myskväll med brudarna tror jag :-) men det märks! Ha de götttt :-)

Min nya älskling!

FUCK LIVET SOM ARBETSLÖS

Publicerad 2012-09-04 23:58:42 i

Go' kväll!
Nyss ätit kvällsmat, blev en macka med philadelphia ost (vitlök & örter, mums!) och ett äpple med kanel! Gott :-)
Efter jag varit barnvakt åkte vi till Hagfors och jag gick av hos Milan, sen kom Elin och plocka upp oss och vi åkte på innebandy. Hibs - Karlstad, roligt å se :-) sen fick jag skjuts hem av Elin.

Sjukt trött på å va arbetslös, seriöst. Så tråkigt å inte ha nåt att göra om dagarna. Visst, har vikariat på skolan. Men skulle ju gärna ha ett schema så man vet när man jobbar. Nu är det: får ett samtal, jobb samma dag (göra sig klar på ca 30 min, wehoo) eller jobb dagen efter nån timme. Ska inte klaga, har haft tur och fått ganska mycket. Men så jobbigt att inte veta. Hoppas hoppas att det ändras snart!! Fingers crossed för det, men just nu är det:

HERREGUD

Publicerad 2012-09-04 16:30:12 i

Har inte bloggat på evigheter.. Känns som det iaf!! Saknat det.. Har inte haft något internet, och har inte heller kommit ihåg att köpa nytt. Skamligt av mig! Men det ska det bli ändring på.
Nu funkar ju appen också, kors i taket :-D

Sen jag skrev sist har de inte hänt så mycket. Jobbat lite på skolan, tränat innebandy, hängt med mina buddies, sovit, ätit osv osv :-)

Nu är jag påväg till Uddeholm med pappa, som är här å hälsar på :-) vi ska äta middag hos Björn. Sen ska pappa och Björn ut å springa, och då ska jag passa Björns två flickor sigrid och hildur :-) ska bli kul!

Jag just nu:

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela