MIN FÖRSTA PAJ

Publicerad 2013-10-02 22:26:56 i Allmänt,

Hej på er! 
Har varit ganska effektiv idag tycker jag, jobbat 9:45-18:15. Blev sen från jobbet så sprang sen till Stadium och fixade en baddräkt (tänkte inte gå och simma i bikini.. no way). Gick sen till gymmet och simmade i 50min. Superskönt var det, och känns i kroppen nu. Kom hem och hamnade i köket direkt. Planerat att göra den hela veckan men har inte haft tid till det. Men idag tog jag tag i saken! Hade bacon och broccoli i och det blev jättegott :) hade en klick créme fraiche till. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig :) jobb 11-14 & 16-19 imorgon. 
Puss!


Pajen i min fina form som jag fått av Linnéa!


TRÖTT

Publicerad 2013-10-01 21:35:24 i Allmänt,

Hej hej! 
Sjukt sliten tjej här, men på ett bra sätt ändå. Igår jobbade jag 11-14 på BK och sen 14:30-18:15 på Speccis. Hade en ganska dålig start på den dagen och det brukar ju förstöra det mesta. Men den blev bättre och avslutades med ett underbart spinningpass! Fy satan va roligt det var, så skönt att bara få trampa ur sig allt man har. Mer spinning kommer det garanterat bli. Kom hem och käkade, duschade och hoppade ner i sängen sen. 

Idag har jag jobbat 10-18:15 på Specsavers :) trivs verkligen! Efter jobbet sprang jag snabbt in på Ica och cyklade sen hem för att byta om till träningskläder. Idag stod ett pass "Puls" på schemat. Hade ingen aning om vad det skulle vara. Var ganska kul, typ som en typ av aerobics. Svettigt blev det och det brände i musklerna efteråt. Skönt! Nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen strax. 

Imorgon jobbar jag 9:45-18:15 och efter det tänkte jag simma. Blir nog en bra dag :) ha det! Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela