Helloo

Publicerad 2013-01-29 20:43:07 i Allmänt,

Hej på er!
Va ett tag sen nu, men livet rullar väl på som vanligt. Jobbar och sliter, imorgon jobbar jag dag 3/7.. Dagarna går skapligt fort iallafall så ska inte klaga. För om 13 ynka dagar så åker jag ju, till sooolen och mot ett underbart äventyr. Så bara att bita ihop i detta kalla äckliga Sverige.
 
Nu sitter jag och uppdaterar telefonen, så att den förhoppningsvis är upplåst sen. Och så har jag ansiktsmask. Som jag måste tvätta bort nu :D haha!
Ha det fint gullungar :)
 

???

Publicerad 2013-01-23 23:42:06 i Allmänt,

Ja ibland vet jag inte varför jag försöker vara till lags åt alla, när man inte får ett skit tillbaka.. Kanske ska ge mig med det?
 
Ja hej på er iallafall! Varit ledig idag, hur skönt som helst. Jobbar dock på skolan imorgon 08-15. Skönt med cash ;) nitton dagar tills australien idag, ännu skönare! ska bli så gött å slippa den här hålan för en stund, och ska jag va ärlig så önskar jag att jag slapp återvända.. Men ska bara stanna över sommaren förhoppningsvis iallafall så..
 
Försökte blogga förut och lägga upp ett recept på en supergod smoothie som jag gjorde till lunch, men det funkade inte så det kommer här ist :)
 
  • ½-1 banan
  • 1 näve bär (blåbär, hallon, jordgubbar)
  • 1 msk havregryn
  • mjölk (anpassar man själv, tills den blir till önskad konsistens)
  • 1 tsk jordnötssmör
  • 1 skopa proteinpulver
That's it! Superenkel är den också. Gjorde min på hallon :)
 
Tumblr_mh3o3yklde1qmezeoo1_500_large
 

Träääning check

Publicerad 2013-01-22 22:06:04 i Allmänt,

Precis ätit mat, blev hamburgare. Skippade brödet dock och tog massa grönsaker plus lite pommes :) supergott! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen mysa ner mig till nån film eller nåt. Ledig imorgon men ska försöka att komma upp i tid ändå. Träningen gick sådär idag, blir så jävla sliten. Sovit så lite inatt och blev aldrig nån powernap heller så hade inte så mycket energi. Att gå upp 05:30 är ju inget jag har på rutin heller så.. Men men :) nej, duschen nu! Ha det och gonatt :)

Tisdag 22/1 - 2013

Publicerad 2013-01-22 15:15:33 i Allmänt,

Hej!
Nyss kommit hem från jobbet. Gått bra idag även fast jag bara sov runt 4 timmar inatt, orkade verkligen inte somna. Men tog mig upp vid 05:30 iaf. Möjligt att man kan ha förväxlat mig med ett troll idag då mitt hår stod åt alla håll, haha ;) men dagen rullade på bra så de va gött. Ska lägga mig och läsa lite nu och samla lite kraft inför träningen ikv :) ha det fint, puss!

Älskar livet

Publicerad 2013-01-21 21:02:22 i Allmänt,

Hej fina ni!
Idag blev jag väckt av att de ringer in mig på jobb, men inser när jag kommer dit att jag faktiskt skulle ha jobbat egentligen också. Hanna med kollen. Tänkte när jag la mig igår att fan, de va nåt imorgon jag skulle göra.. Men som tur va ringde han och ville att jag skulle jobba som resurs nere i andra klass. Och ja, det är nog det bästa jag gjort som vik på skolan, även fast det bara va en timme. Att se sån glädje hos någon som har det mycket svårare än andra barn gör att man ser annorlunda på saker. Men kände verkligen att jag vet vad jag vill jobba med och det känns så bra.
 
När jag kom hem blev det en klassisk powernap på soffan, skönt! Sen mat, pannkakor. Tyckte det kändes så tråkigt så jag skar upp lite frukt och hade på tsm med grädde och det blev jättegott! Efter det har jag bara slappat, och nu gjort en ny header som ni kanske ser. Riktigt nöjd faktiskt! Ska slänga mig i duschen strax då jag jobbar imorgon och går upp 05:15 ungefär. Då är jag för trött för duschen iallafall ;) men ha en bra kväll, hörs imorgon ;* xx
 

Lycka

Publicerad 2013-01-18 12:05:29 i Allmänt,

hej på er! hoppas det är bra. med mig är det suuuper för er som undrar! alltså det bara bubblar i mig och allt känns så bra :D håller på och packar nu och ska strax åka till coop och handla de sista matvarorna. sen plockar jag upp mina brudar och vi drar vidare upp mot Långberget! så himla mysigt ska det bli, tror alla behöver denna helg. bara få komma bort ett tag och bara ha det gött. ha det fint, ska försöka blogga från mobilen om det fungerar :) puss!
 

LYCKORUS!

Publicerad 2013-01-17 18:46:14 i Allmänt,

Äntligen!! Allt är betalat och klart, 11 februari drar jag till Australien!! :D alltså ni kan nog inte förstå hur glad jag är. Sjuukt :D
 
 

16/1 - 2013

Publicerad 2013-01-16 21:44:48 i Allmänt,

Hej hej!
 
Startade dagen med vårdcentralen kl 10. Gick väl ganska bra ändå, fingret är som det är men fick träningsprogram och sen ska jag få ett skydd eller något. Sen åkte jag hem och somnade på soffan efter att jag ätit frukost. Åkte sen upp till lägenheten och plockade ner lite i köket i kartonger. Sen hämtade jag mamma och vi åkte till apoteket. Köpte solkräm 50, magtabletter, ipren och flourskölj. 450 spänn, som hittat! Haha, men var iaf bara saker som är behövliga inför resan. Funderar också på om jag ska göra en ny blogg bara för just det som kommer skrivas när jag är där nere? Jaja, tål att tänkas på. Sen gick vi in på coop innan mamma skjutsade mig till träningen. Kollade bara idag då doktorn sa att jag inte borde spela alls just nu, då händerna sväller när man tränar. Men det kan hon glömma, derby mot munkfors nästa helg och det tänker jag fan inte missa! Så peppad redan nu. Kom hem och åt, då jag inte ätit nån riktig mat på hela dagen, skäms! Pastasallad med bacon, oliver och fetaost. Det var supersmarrigt! För en stund sen gjorde jag fruktsallad som jag och mamma åt till Mia på Grötö. Mums!
 
Men nu ska jag antingen städa eller lägga mig i soffan. Vi får se ;)
 

Träning - check

Publicerad 2013-01-15 20:42:11 i Allmänt,

Då var passet avslutat. Var alltså med mamma som tränar med gymnastikföreningen, på nåt som kallas BT. Body Toning tror jag att det står för ;) var skönt att få köra igenom hela kroppen, även fast mag-delen var förjävlig med min träningsvärk. Men det gick! Haha.. Skönt iallafall! Nu har jag nyss duschat och inväntar mat som blir vegetariska nuggets, grönsaker och lite mos på det, gött!
Vi hörs, xx
 

Fingers crossed

Publicerad 2013-01-15 18:06:49 i Allmänt,

Kl 19 bär det iväg på träning tillsammans med mamma. Har sån träningsvärk i magen sen igår så det är fan helt sjukt. Men att träna bort träningsvärken ska ju tydligen va bäst så det kör jag på ;) har förövrigt bara legat hemma och chillat idag och det har varit SÅ undebart. Vaknade dock tidigt, runt 9:40. Gick upp och la mig i soffan och bara myste och kikade tv. Somnade senare om och sov till ungefär 13. Ja, jag var tydligen ganska sliten! Men nu känner jag mig pigg och glad. Men än är inte alla problem lösta. Ska försöka sälja en lägenhet, flytta ur den, sen ska jag också planera och fixa allt inför Australien. Som nu förhoppningsvis inte ligger alltför långt borta! Vore så underbart att få ett stort jäkla OK och bara få betala biljetten så att allt blir klart. Känns dock som att det äntligen blivit så bra som det kan bli, och att det passar alla :) fint som snus det! Nu ska jag strax ringa pappa och berätta för honom om de nya planerna! Hoppas det blir tummen upp.
 
Till helgen ska jag ta med mig brudarna upp till långberget och det har varit så efterlängtat! Även fast jag har så mycket som ska göras så känns det skönt att få komma iväg och bara må med sina bästa vänner <3
 
IT'S THE THINGS YOU DIDN'T DO THAT YOU WILL REGRET THE MOST

INGEN TELEFON!

Publicerad 2013-01-15 14:26:02 i Allmänt,

Hej! Vill bara meddela att jag inte har någon telefon just nu, så det är fb-chatten eller twitter som gäller! Min älskling är inne på lagning och kommer komma hem som ny, åååhhh :D
 
 
 

Lunch

Publicerad 2013-01-14 12:44:44 i Allmänt,

Hemma efter två lektioner på skolan. Åkte till banken och fixade lite efter också, sen hem och åt. Tacos rester fanns, lycka! :) nu om en timme ska jag tillbaka och ha en lektion till. Sen hem och ladda om för träning :) mycket nu! xx
 

Suicide sunday

Publicerad 2013-01-13 22:20:08 i Allmänt,

Söndag idag och jag har jobbat 14-21. Inget mer, hela dagen förstörs när man jobbar såna pass tycker jag. Klockan gick så långsamt och jag har haft ont i huvet nästan hela dagen. Men nu ligger jag hemma i soffan och ska snart byta den mot sängen. Jobb på skolan imorgon och det blir sjunde dagen jag jobbar i sträck.. Ska be att han inte ringer mig på två dagar för nu känner jag mig helt förstörd. Har massa saker att fixa inför resan (som jag längtar efter nåt så otroligt mkt) så jag behöver få några dagar ledigt. Mycket nu! Därför ska jag lägga mig nu, och förhoppningsvis få lite sömn. Ha det fint! xx

Lördag 12/1-13

Publicerad 2013-01-12 21:32:25 i Allmänt,

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra dag, jag har jobbat 8:45-14. Sen åkte jag och visade lägenheten och sen hem. Åt tacos och sen hamnade jag på soffan. Blev en powernap och sen skjutsade jag mamma och ubbe som skulle iväg. Ensam hemma nu och har precis avslutat ett långt telefonsamtal med Linnsan <3 skönt att bara få prata om allt och inget. Pratade mycket om Australien och hon hjälpte mig komma på allt som ska fixas innan så nu har jag en "liten" lista. Sen ska Linnéa ringa mig och vi ska planera lite. Får se hur det blir med allt. Svårt att planera en sån här resa, när jag sitter i Sverige och Linnéa är på andra sidan jorden. Men allt kommer fixa sig och det känns SÅ bra :) nu ska jag lägga mig i soffan och se på min favorit-skräckfilm från när jag va liten, Hide and Seek! Den går på trean :) puss & gonatt! xx
 

Lägenhet till salu!

Publicerad 2013-01-10 22:28:36 i Allmänt,

http://hagforstorget.se/annons/266967/fin_etta_pa_storgatan
 
Ja kom igen nu, köp köp köp!
 
Jobb idag 6:30-14:30. GICK dit! Var faktiskt skönt och tog ungefär 25 min :) så det var alldeles lagom innan jobbet. Sen var det begravning idag kl 11:00, hatar begravningar. Och sist jag var på en va 2002, då farfar gick bort. Ändå kommer jag ihåg va jobbigt det var. Men sen är det samtidigt skönt att få säga hej då.
Det tuffaste var nog att behöva åka tillbaka till jobbet efteråt. Var helt skakig och jättetrött. Men tiden gick fort och fick sen åka hem och sova en stund på soffan.
 
Nu ska jag sova, samma arbetstider imorgon. Sen även jobb hela helgen. Skönt, även fast det suger att missa matchen mot sjöstad. Men men, cash is king! puss
 

God natt :*

Publicerad 2013-01-07 23:11:36 i Allmänt,

Livet flyter på! Känns så just nu iallafall :) nu vill jag bara att tiden ska gå så jag får åka iväg på mitt livs äventyr! Känns så jävla spännande, ååh :D håller tummarna och hoppas allt ska gå bra nu. Klarar inte av att ha mer otur nu!



Ett liv i bananlådor

Publicerad 2013-01-07 14:14:49 i Allmänt,

Ja, det är väl ungefär vad som väntar mig framöver! Är i lägenheten just nu och plockar ner massa skit som ligger och skräpar överallt. Vart kommer allt ifrån?? Ja ja. Ska städa så mycket jag kan, så att jag kan ta kort och lägga ut lägenheten. Vill få den såld och vara ur den innan 1 februari, så om nån läser och är intresserad eller vet någon som är det så är det bara att höra av sig :)
 
Ska snart ta med de lådor jag packat plus kläder och åka ner till mamma. Äta lite mat och sen åka upp och städa i här i lägenheten. Nästan bra att vi inte har träning idag, vet inte hur jag skulle hinna med allt. Men allt känns ändå okej, jag har så mycket att se fram emot! Så det får vara lite körigt nu, allt blir bra tillslut.
 
xx
 
 
 
 

Trysil

Publicerad 2013-01-06 20:07:15 i Allmänt,

Hej på er!
Hoppas ni haft det bra. Jag har spenderat några dagar i Långberget och sen även i Trysil, haft det hur gött som helst! Åkte i onsdags upp till Långberget och sen på torsdagen drog vi upp till Trysil. Har åkt skidor, hängt på afterski och myst i stugan. Var en aning trångt, då vi var 12 pers + 2 hundar i en åttamannastuga - haha! Men det gick att det också :)
 
Kom hem runt 14 idag och sen dess har jag bara slappat i soffan. Vi var ute igår och det blev ganska sent plus endel alkohol i kroppen så var rejält sliten ;) ska bara ta det lugnt resten av kvällen också, ätit lite kvällsmat nu och kollat på Andra Avenyn. Imorgon ska jag upp ganska tidigt och åka till lägenheten. Ska börja packa ner mitt liv i lådor igen. Men det känns bra, nya äventyr väntar :) ha det fint, och god natt!
 
 

Gott nytt år!

Publicerad 2013-01-01 23:59:14 i Allmänt,

Ja gott nytt år allihop, hoppas ni hade en bra kväll igår. Det hade jag! God mat, fint sällskap osv :)

Idag har varit en typisk bakisdag, med chips, dipp, cola, pizza.. Ja ni vet ;) sen nu ikväll började jag packa inför imorgon. Åker till långberget och sen på torsdag vidare mot trysil :) stort gäng som ska iväg! Ska bli riktigt kul :) så himla mysigt och bo i stuga. Åka skidor och springa runt i långkalsonger om dagarna, haha ;) ska bli gött att komma iväg iallafall.

Ligger i soffan hos mamma nu och vi kikar på tv. Ska väl snart sova, sliten sen gårdagen ;) ha det fint! xx

Såhär såg jag ut igår

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela