Tisdag 27/11

Publicerad 2012-11-27 15:21:41 i Allmänt,

 
Hej hej!
Sitter här med världens huvudvärk, hemskt roligt! Men ska ta och dricka lite vatten och se om det hjälper, redan tagit 2 alvedon så. Ska strax laga mat också, men måste diska undan lite först. Blir kyckling idag, mums! Var och "storhandlade" förut, mat för drygt 400! Herregud, tur att lönen kom in idag iallafall :)
 
Träning sen, hoppas huvudknacken gett sig tills dess. Ska bli så skönt å träna!! Imorgon är det jobb som gäller, 6.30-14! Samma torsdag & fredag :)
 
Ha det fint! xx
 
 

Hard times

Publicerad 2012-11-26 21:40:37 i Allmänt,

Hej på er!
Varit lite nere ett tag nu, men idag har allt känts bra. Bara tagit det lugnt och gjort roliga saker! Vaknade tidigt imorse ändå, tror klockan va typ halv 10. Var vaken ett tag sen så somnade jag om, haha. Va inte meningen egentligen fast väldigt skönt :D så jag vaknade runt 12 sen istället, och åt en smörgås. Sen efter två någon gång så kom Milan och hämtade mig. Vi åkte först hem till henne och sen mot Torsby. Hon skulle hämta sitt körkort och jag passade på att ta två nya hål i örat! Så meganöjd :) fick även mitt lönebesked idag, och fick mycket mer än jag trodde, sjukt gött! Så har varit en bra dag idag :) härligt!
 
Imorgon ska jag handla det första jag gör! Måste. Tappat rutinerna med maten lite, mest för att jag aldrig har nåt hemma.. Haha! Men nu har pengarna rullat in på kontot så imorgon blir det att fylla kylen :) sen måste jag städa också, alltid lika roligt.. ;) innebandyträning imorgonkväll också, ska bli superskönt! Känns inte som att jag hållit i klubban på flera månader.. Så ska bli skönt att kunna träna! Match på fredag som jag också hoppas kunna vara med på.
 
Hoppas alla har haft det bra iallafall, nu är det bara att bita ihop & fortsätta kämpa :) allt ordnar sig alltid! puss
 
 
 
 

Lycka?

Publicerad 2012-11-22 22:27:24 i Allmänt,

ni vet det där jag sa om lycka? tror inte att det höll i sig så länge. allt är bra men ändå så fel, nånstans i hjärtat är det nåt som inte stämmer. jag behöver bara komma på vad.

Neeeeeeeeej

Publicerad 2012-11-20 21:23:35 i Allmänt,

Okej - jag tror min dator börjar gå sönder. Alltså. Nej. Går den sönder då vet jag fan inte vad jag gör. Jävla teknikskit som aldrig ska funka. Den är helt knäpp i huvet, sjukt dryg & jag orkar inte.

Okej, skit samma. Har haft två ganska dåliga dagar igår å idag. Inget har gått som jag vill. Tappar allt jag tar upp, snubblar på allt jag går förbi, ont överallt och ja, ni hör ju. MEN nu är det bara att va positiv och bita ihop ;-) jobb imorgon 13-21, ledig torsdag och sen blir det ett helvetespass på fredag. Personalmöte 10-14, sen jobb 14-21.. Men som sagt, positiv skulle jag vara så wiihooo ;-) jobbar även helgen, men cash is king så.. Glad att jag har ett jobb!

Okej, nu var det meningen att jag skulle se på film. Men får väl se om jag lyckas få igång datorn.. :-) haha, ha de fint! xx

VS dieten

Publicerad 2012-11-12 07:07:28 i Allmänt,

Läste detta på Kissies.se
Tycker det är så sjukt bara. Kanske bättre att de försöker sig på ett hälsosamt liv året runt och få en riktigt snygg kropp istället. Men, är väl bara jag det. Alla verkar ju avguda dessa brudar, men alla har ju sin egen åsikt också. Detta är min!

Fredaaaaag!

Publicerad 2012-11-09 16:15:37 i Allmänt,

I'm in love! Gött med helg :-) nu ligger städning på schemat innan mamma ska bjuda på thaimat, LYCKA! Ska bli underbart gött. Perfekt uppladdning för den tidiga matchen imorgon (samling 8:30!!!) men ska bli kul iaf! :-) piska GS är det som gäller. Ja, men nu måste jag fixa i lägenheten :-) xx

Heartbeats

Publicerad 2012-11-08 21:07:25 i Allmänt,

Är så jävla lycklig. Känns så jävla bra, allt. Och det är inte ofta man känner så, alltid är det nåt som inte är bra. Därför tänker jag ta vara på det, man vet aldrig när känslan försvinner. Gör det ni också när ni känner er riktigt superlyckliga! Tänk inte för mycket heller, då letar man gärna problem. Njut istället! Puss på er, hoppas ni haft en fin dag. xx
 
Jose Gonzalez – Heartbeats
 

2012-11-06

Publicerad 2012-11-06 22:09:58 i Allmänt,

Tjena tjena!
Nyss kommit in från en springtur. Skulle egentligen bara ha tagit en kort promenad, men blev jogging i 30 min ist! Haha, var så kallt så behövde få upp värmen ;-) å de fick jag att! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa ner i sängen och se på GG :-)
 
Jobbade mellan 8-16, sen kom ubbe å hämtade mig. Vi åkte till hans mamma oså gick han ur där. Jag tog bilen och åkte till Apoteket, och jäklar va snabbt det gick där inne! Brukar alltid vara så drygt, men var klar på bara nån minut. Så det va positivt! Åkte hem en snabb sväng innan jag skulle med mamma till Coop och handlade. Hon köpte massa till mig också, och det tackar jag för då det ekade tomt i både kylen och skafferiet! Sen ner till Ica, handlade lite där också. Sen hem till mamma och hon bytte om, för hon skulle träna och samtidigt skulle hon skjutsa hem mig. Jag kånkade upp alla kassar och sen slängde jag mig i matlagningen. Chicken nuggets, "rissallad" (haha, vet inte vad de kan kallas, men är gurka, sallad, rödlök och ris som man blandar ihop) och sweetchili sås till! Var supergott iallafall :-D
 
Nej, börjar bli trött så säger gonatt nu :-) xx
 
 
 

För stora bilder

Publicerad 2012-11-05 23:03:48 i Allmänt,

Ser att bilderna blir "för stora" när jag lägger upp dom, syns ju inte vad det står på den senaste tex. Men, ska fixa det när jag har tid, typ imorn. Ville bara skriva det så ni vet att jag vet om det ;-) xx

Träning & Jobb

Publicerad 2012-11-05 22:50:57 i Allmänt,

 
Jajamen, idag gjorde jag min första dag på OK. Eller ja, ska ju lära mig allt först oså innan det blir "på riktigt". Men var riktigt roligt faktiskt :-D så ser fram emot imorgon, blir samma pass då, 8-16 :-)
 
Sen kl18 bar det ner mot älvis för träning, och jag kände att jag var trött. Somnade ju efter halv 3 inatt, och gick upp 7.. Så det var kanske inte så konstigt. Blev ganska oseriös på fysen innan, skrattade mest och ballade ur. Men själva träningen i hallen gick bra, kände mig pigg och det var superkul! Sen skulle egentligen ubbe hämtat mig och milan vid hallen men då ville Milan gå hem... Så det gjorde vi ;-) blev bjudna på köttfärslimpa och potatis, med grönsaker, smörgås-gurka (<3), brunsås och lingonsylt. Var så jäkla gott!! Mums! Och extra skönt å slippa laga mat :-D nu ska jag snart sova, men började se på GG igår, säsong ett! Har fan inte ens sett de avsnitten(!) så kul å se från början :-)
 
 

Sjuka kroppsideal

Publicerad 2012-11-04 23:11:30 i Allmänt,

Jag är så SJUKT trött på allt överdrivet tjafs om kroppar, muskler, mat, kalorier, vikt osv. Jag kollade mig i spegeln förut, och först tänkte jag: ååh, fett överallt typ, och blablabla.. men sen så tänkte jag såhär: tänk om jag skulle ha fötts med något handikapp, eller någon sjukdom. Hellre är jag lite mjuk å go, än att ha något annat problem. Varför lägga sån energi på hur man ser ut? Ja, det är klart att man vill se bra ut, träna och må bra. Men det är inte det jag menar med det här. Menar att det har blivit sån jävla hets, folk stirrar sig blinda på siffror, mått osv. Det händer så mycket skit i världen, och tycker det är så onödigt när det blir så mycket av allting. Och det är ju inte alls bara tjejer jag syftar på nu, utan även killar också. Det ska vara stora muskler, deff, gym och gud vet allt. Klart det är snyggt med muskler, det tycker jag absolut. Men träna inte ihjäl er.
Missförstå mig inte, jag gillar träning, nyttig mat oså. Men, lagom är alltid bäst.
 
Och, viktigast av allt: vad man tycker är perfektion, är helt upp till en själv. Alla är fina, på sitt sätt.
 
Candice Swanepoel, inget kvar av människan. Och detta är en förebild. SJUKT!

Pizza och söndagshäng

Publicerad 2012-11-04 19:07:51 i Allmänt,

Hej på er!
Ligger i sängen, och det är ungefär vad jag gjort hela dagen. Bakis som få, men det var riktigt kul igår iallafall :-) Milan och jossan har varit mitt sällskap idag. Vi har pratat, skrattat och sovit i omgångar typ ;-) men så är det!

Nu kommer snart mamma med pizza till mig och Milan. Är så sjukt hungrig, åt inget ordentligt igår och har bara ätit popcorn idag.. Så ska bli supergott med mat nu :-D blir det och senare solsidan såklart :-) ha det fint! xx

Såhär såg jag ut igår!

Innebandy

Publicerad 2012-11-03 13:27:57 i Allmänt,

Tjena! Skriver bara ett snabbt inlägg nu, ska snart gå ner till hallen :-) milan ska spela med div 3 nu kl 14 så ska ner å kika.

Sen när jag kommer hem är det städning på schemat. Kommer hit brudar sen och vi ska förfesta här, så bäst att det ser någorlunda ut iallafall :-) hoppas på en rolig kväll, med utklädnad och fina vänner! HAPPY HALLOWEEN! xx

Skön vinst!

Publicerad 2012-11-02 22:08:04 i Allmänt,

Ja då satt man i bilen påväg hem då. Och i bagaget fick vi med en vinst, 0-5 slutade matchen! Himla gött och vinna!! Men personligen så är jag rätt besviken, kändes sådär. Men blev bättre och bättre. Var trots allt första matchen på ett tag + i ett nytt lag. Och det är ett supergött gäng, så allt känns väldigt bra :-)

Är supertrött så blir hem och slänga sig i sängen nu, imorgon har jag tänkt kika på lite innebandy innan det blir utgång på kvällen :-) fin helg alltså! Hoppas ni haft en bra start på helgen, för det har jag haft!! xx

Gameday

Publicerad 2012-11-02 12:51:31 i Allmänt,

Hallå!
Precis kommit upp ur sängen typ, förutom när jag var upp och fixade frukost! Blev en skål med vaniljyoughurt och en SVINGOD müsli från Ica faktiskt. Massa torkad frukt i, och det älskar jag! Blir så torrt annars ;-) jaja. Ska snart hoppa in i duschen, känner mig så ofräsch. Så en dusch får det bli. Sen ska jag plocka lite i lägenheten och packa inför matchen sen. Så råtaggad!! Ska bli sjukt roligt :-) åker mot Kil runt 17 så lär få snabba på lite, är ju inte den som blir klar på 20 min direkt.. Haha ;-) ja, jag vet att klockan bara är kvart i ett nu men, trust me, jag behöver dessa timmar på mig ;-)
 
Ska försöka komma ihåg att slänga in ett inlägg sen också, om jag hinner ;-) nu är det bäst att jag sätter igång, ha det fint! xx
 
Min frukost imorse! Mums!

Tacos

Publicerad 2012-11-01 19:06:54 i Allmänt,

jajamen, det blir middagen idag de! ska bli supergott :-D milan kommer hit och äter med mig efter att hon slutat jobba vid 21:30. tur att jag har ätit massa pepparkakor så att jag står mig tills dess ;-) måste ändå städa köket först, och det kan ju ta ett tag.. pööh! men gött när det är gjort! sen ikväll är det ju Fråga Olle också, får inte missas! hoppas ni haft en bra dag, för det har jag! hörs imorgon, xx

Wehoo!

Publicerad 2012-11-01 15:09:32 i Allmänt,

Mitt paket från Lyko har kommit! älskar när sånt där går fort :-D så ska hämta det sen. ska ner till mamma och slänga i en tvättmaskin också, måste verkligen... så mamma får hämta mig efter att hon slutat, så åker vi till Ica och hämtar paketet samtidigt :-D wehoo!
 
förut så kom milan och mandy hit och vi gick ner till kanslit (kansliet?) för att vi skulle testa matchdräkter.. tröjorna va supersmå men vi lyckades få tag i några större som passade ;-) sen åkte vi till Basic och testade träningsoveraller. köpte också en ny grepptejp (en roosaaa!) sen vidare mot baguetten, altans, wanjas.. ja vi hann med mycket ;-) jag handlade också på coop till kvällens middag: TACOS! :-D mums.. ha en fortsatt bra dag hörrni, xx
 
 
 
 

Learn to love

Publicerad 2012-11-01 11:59:56 i Allmänt,

hej hej!
ligger i sängen fortfarande, och klockan är snart 12.. skönt med "lov" ;-) var upp och gjorde mig en äggmacka iofs, men det var inte så ansträngande direkt ;-) men ska snart gå upp och göra mig iordning lite iaf, ska ut och fixa lite saker med milan och amanda :-) ska ordna lite inför lördag också, blir ju utgång på lördag nu ändå. men känner mig ganska taggad, vet precis vad jag ska vara utklädd till ;-) så det blir nog kul!
 
lyssnar nu på NEEDTOBREATHE, de är så jävla bra! tröttnar aldrig, och de är sån musik som alltid funkar, oavsett om du är glad eller deppig, haha! här har ni min lista från spotify iallafall :-)
NEEDTOBREATHE ♥
 
annars då? match imorgon, första med HIF på många år! ska bli riktigt roligt :-) är Sunnanå som står för motståndet, kross som gäller! sen som sagt utgång på lördag. till veckan jobbar jag litegrann (tror jag) och sen är det andra saker på gång :-) på måndag ska jag till OK och börja lära mig allting, ska bli kul! sen blir det till Style by Me på onsdag och fixa håret. skööönt! :-) ja, det var lite av vad som är på gång närmaste dagarna. ska försöka uppdatera så mycket som möjligt ;-) puss på er!
 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela