Fått jobb!

Publicerad 2012-10-31 21:25:20 i Allmänt,

Hej på er! vill bara slänga in ett snabbt inlägg nu, orkar inte egentligen ;-) nyss varit och tränat iallafall, skönt att det gick även fast jag är förkyld!
var på vårdcentralen idag också, gick väl bra med fick inget svar på vad som är fel.. jaja.
Men, som överskriften redan avslöjat: jag har fått jobb!! innebär dock inte att jag slutar på skolan, utan har fått ett kvällar/helger jobb på OKQ8 här i hagfors! kul att jag fått ett jobb som man faktiskt fick gå på intervju inför osv :-) gött med extra cash också! får ju se hur länge jag kan jobba innan jag åker dock, men det är ju bra så länge som möjligt iaf :-)
hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag äta upp min lyxiga middag (färdig thaimat som man värmer i micron, hehe) och sen hoppa ner i sängen :-) gonatt, pyss!

Lyko.se

Publicerad 2012-10-30 22:21:59 i Allmänt,

Har klickat hem en ny plattång!! Åh, lycka. Behöver verkligen en ny, har haft min Ga.Ma sen jag var typ 14? Hallå, fem år sen... Så nu blev det en ny på från Lyko.se. Var kampanjpris på den också, kostar egentligen 999:-, men blev min för drygt 400:-! superpris :-D sen köpte jag även ett paket med shampoo & balsam från Maria Nila :-)

 

längtar tills allt kommer! man blir faktiskt gladare av shopping, ni som säger motsatsen...!

Hemma igen

Publicerad 2012-10-30 20:40:33 i Allmänt,

Hallå!
Ja nu är jag hemma efter fyra dagar i mölnbo/stockholm. Har varit trevligt :-) igår överraskade vi Renée som fyller år idag. Var kul :-) fick smörgåstårta som var supergod och en riktigt smaskig cheesecake till efterrätt.

Gick upp vid halv 11 imorse ungefär och åt frukost. Blev en sån där god en igen, med äggröra osv. Sen gjorde vi oss i ordning och packade ihop. Sen satte vi oss i bilen och åkte hemåt. Jag mådde inte så bra under bilresan, och har inte mått speciellt bra under dessa dagar heller. Men imorgon ska jag till vårdcentralen och se om jag kan få nåt svar på varför. Kom hem runt 18 iaf, och en stund senare kom Linn och Emilia hit. Va kul å se dom :-)

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Blir nog en tidig kväll känns det som ska till arbetsförmedlingen imorgon också.. Drygt. Men ett måste. Men nu säger jag gonatt!

Stan

Publicerad 2012-10-29 12:23:31 i Allmänt,

Hej på er! Sitter i köket och väntar på att mamma och ubbe ska bli klara. Ser mycket bilder från Värmland på instagram och Facebook. Massor av snö där tydligen! Haha, det är de inte här :-) här är det höstväder! Inte lika soligt och fint som igår dock. Men nog om vädret. Vi ska strax åka in mot Stockholm iaf. Ska till specsavers och kolla min syn. Haha, min tremänning Camilla som ska hjälpa mig. Lite kul att hon jobbar i min pappas butik ;-) pappa är ju inte där, då han och lillebrorsan är i Katar. Ligger tydligen i saudiearabien eller nåt :-) sen ska vi vidare på kalas! Men hoppas ni får en bra dag iallafall :-) hörs senare!

Gofika

Publicerad 2012-10-28 15:40:24 i Allmänt,

Vaknade tidigt imorse av att jag inte kunde andas (då är man förkyld). Gick upp och tog mig nässpray som gjorde susen och kunde sen somna om. Sen kom mamma upp vid halv 12 och väckte mig, då var det dax för brunch! Himla gott. Äggröra, bacon, keso, tomater, kaffe, juice och nybakat bröd med ost! Supergott!
Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Gnesta där vi skulle fika. Allt var dock stängt så vi fick åka till Hemköp och köpa fika där och ta med oss hem. Så nu blir det en macka först innan dessa godingar som ska ätas! ;-)

Shopping

Publicerad 2012-10-27 23:12:50 i Allmänt,

Var på halloween-fest igår på nöjesfabriken, var superkul efter att vi kommit dit osv. Bussresan var dock dryg.. Men lyckat blev det sen :-) kom hem halv 6 eller 6 tror jag imorse, hemskt. Skulle gå upp kl 10 och åka till Karlstad. Gick bra men var väldigt trött.. Så jag var sliten. Men iväg kom vi tillslut och åkte till bergvik. Jag och mamma shoppade loss iaf :-) skönt att man fick lite mer lön denna gången!
Sen åkte vi vidare, hämtade upp Ubbe och sen åkte vi mot mölnbo. Framme nu och har varit och ätit pizza, duschat och nu sitter vi och pratar :-) ska strax gå upp å lägga mig.. Men ett par bilder från igår och på kläderna, kommer här.

Är så kär i den stickade tröjan, ååh <3

Happy day

Publicerad 2012-10-25 21:48:13 i Allmänt,

hellloo!
varit en bra men väldigt, väldigt lång dag idag! började jobba 8:10, och slutade 14:50. och det kändes som att jag jobbade mycket längre.. inte lätt alltid! men efter jobbet åkte jag och milan till eksons i munket för att kika på halloweenoutfits. vi fick med oss varsin, likadan, hem ;-) haha, ska bli kul å va lika iaf! efter det så åt vi på altans, jag tog en kycklingtallrik som var supergod!!

milan skjutsa mig till mamma. sen började vi kika på filmer från när vi va i USA 2004. ååh vad jag längtar tills jag får åka!! även fast jag var 11 och retard verkade jag verkligen trivas. och gjorde jag det då så gör jag det nu! :-D sen kom milan och hämtade mig igen, och vi åkte hem till mig. och här är vi nu! vi kollar på "hela sverige bakar" nu och allt ser så gott ut.... haha ;-D

planerar lite inför jobbet imorgon också, sista timmen ska jag va en rolig vikarie istället för den surtant jag varit hela veckan ;-) haha!

ha de fint, hörs imorn!

Fruktsallad & film

Publicerad 2012-10-23 21:22:41 i Allmänt,

Hejhej!
Ligger i sängen nu och bästis ligger i soffan. Vi har ätit en supergod fruktsallad och tittar på New Years Eve. Fast vi har pausat nu och kollar på svenska hollywoodfruar, måste ju se sista avsnittet ;-)

Var duktig och städade lite förut iallafall, diskade massor av disk, dammsög köket, sovrummet och hallen samt plockade med tvätt. Duktig tjej! :-D

Jobb imorgon igen fast har en liten mini-sovmorgon och börjar 9:30 :-)

Gonatt!

Powernaps

Publicerad 2012-10-23 15:43:47 i Allmänt,

Ja ligger just nu i sängen efter en powernap, skönt var det men känner mig inte direkt så mycket piggare. Nu ska jag snart städa iaf, vare sig jag vill eller inte.. Milan kommer nog ikväll iallafall och kikar på film eller så. Får se vad det blir :-)

Ja men det var väl allt för stunden, ha det fint!

Lycka

Publicerad 2012-10-22 23:03:59 i Allmänt,

Hejhej!
Åh. Herre. Gud. Så slut man kan bli! Men jag älskar det. Att känna att man har gjort nåt nyttigt liksom (även fast jag inte städade, men de hör inte hit just nu ;-))
Jobba, träna, äta. Ja, så kan jag leva ;-)
Känner mig bara så himla lycklig. Allt känns så jävla bra helt enkelt :-) nu kan ju det ha ändrats tills imorgon, om jag känner mig själv rätt. Men så är det väl för de flesta, hoppas jag ;-)

Tränade som sagt med HIF ikväll, och det var riktigt roligt! Var nervös så gick väl inte så jättebra med själva innebandyn men kändes bra ändå. Skönt gäng brudar :-)
Sen åt jag världens godaste tacopaj hos mamma förut, hon kan det där min mamma! Fick med matlåda hem också, mums.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på SOA en stund, innan det blir dags att sova och ladda om för jobb :-) hoppas ni haft en fin dag!

THIS IS MY DESIRE

Publicerad 2012-10-22 14:24:32 i Allmänt,

hej på er!
jobbat idag, 8:10-13:00. tycker det gick bra, har varit med den klassen förut så det kändes kul. ska vara med samma klass hela veckan och det är gött!
 
idag ska jag även provträna med ett nytt innebandylag, känns spännande! slutat i Edebäck av några olika anledningar, och de kommer jag inte dra upp här. men ser fram emot en ny start och hoppas det kommer bli bra :-)
 
ska försöka städa upp lite i lägenheten nu och sen kl 17 ska jag med mamma så ska hon handla lite åt mig. börjar bli tomt i skafferierna här hemma ;-) sen blir det träning som sagt. efter det tror jag minsann mamma skulle bjuda på tacopaj, mums!
 
hoppas ni haft en bra dag! ska försöka slänga in ett inlägg ikväll också, så håll utkik!
 

without you

Publicerad 2012-10-21 22:39:57 i Allmänt,

hej på er!
var ett tag sen jag bloggade nu igen, skäms! men har inte haft internet (hatar att blogga genom mobilen) så därför har det inte blivit nåt. men nu smygsurfar jag på någon annas så.. ;)
 
hänt endel sen sist, varit i Gävle till exempel. förra helgen åkte jag upp till bästa Linnéa och det var hur kul som helst! saknat henne så mycket.
nu har hon åkt till Australien, och tycker det är så coolt! även fast jag kommer sakna henne till döds så vet jag att hon får göra det hon alltid drömt om. min fina vän <3
 
även jag ska ju ut på äventyr! men pga att de har gjorde bort sig lite på flygplatsen när vi var i USA sist så vet jag inte när jag kommer kunna åka och det SUGER. men får hoppas att det kommer gå snabbt och smidigt. är iallafall sjukt glad att jag ska åka!
 
nu ligger jag i sängen och kollar på Beck, och försöker ladda upp inför en arbetsvecka! ska ha åk 5 hela veckan, vet inte hur det kommer gå men ;) får hoppas på det bästa! ni får ha en fortsatt bra söndag, gonatt!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela