Sista söndagen 2012

Publicerad 2012-12-30 19:42:12 i Allmänt,

Idag är det alltså sista söndagen år 2012, och vad har jag gjort? INGENTING, och det har varit supergött. Det enda vettiga jag gjort var ett besök på solarieöarna med Milan i eftermiddags. Behövligt och jävligt skönt! Fått lite färg och blir nog en tur dit imorgon efter jobbet också. Jobbar 07:45-13:00, skönt med lite cash! Sen blir det hem och börja ladda för 40års kalas och en helt underbar nyårsafton, vilket jag är helt säker på att det blir. Skönt att ha något planerat, alla andra i Hagfors verkar ju balla ur totalt över vart de ska vara.. Iofs tror jag alla är under 18 och då blir det ju faktiskt ganska svårt. Men de får vänta, det gjorde ju faktiskt jag ;) nej, skämt åsido men det blir bara roligare när man väl får komma in :) värt att invänta!
 
Har som sagt bara slappat idag, och sen efter 15 någon gång kom min moster, hennes man Daniel och mina kusine :) kul att se dem!
 
Om ett tag ska jag åka hem till lägenheten, sover där inatt. Måste plocka iordning lite oså också. Sen sova och ladda för en arbetsdag :) jaja, ha det fint! xx
 

2013

Publicerad 2012-12-28 22:50:05 i Allmänt,

Längtar till nyår. Vill ha ett slut på detta år och bara börja om nu. Det har varit ett både bra och dåligt år men nu på slutet har allt bara gått så tugnt. Därför ska det bli underbart med en ny start på ett förhoppningsvis underbart år. Om allt går som jag vill nu så blir det Australien i februari, kommer hem i april. Sen är jag kvar i Hagfors över sommaren och sen börjar jag plugga i höst, och då helst i Uppsala. Så snälla Gud, om du finns, fixa detta åt mig!!

Shopping i Karlstad

Publicerad 2012-12-27 20:57:42 i Allmänt,

Hej hej!
Varit i Karlstad idag och shoppat loss med Amanda, Alex och Milan :) så jävla härligt! Fixade även nyårsklänning, plus att skorna jag beställt kom idag och JÄVLAR VA SNYGGA! Precis så som jag föreställt mig dem :D lägger ut en skräpbild på outfiten som det blir iallafall, nöjd tjej! Köpte massa annat fint också, slänger upp det imorgon :) puss!

GOD JUL ❤

Publicerad 2012-12-24 21:23:57 i Allmänt,

Ja god jul på er alla! Hoppas ni haft en bra dag, med fina presenter och god mat :) det har iaf jag haft! Fick australienska dollar, ett våffeljärn, en mixerstav (mamma hade köpt dom när jag fortfarande bodde själv;) ), en VS bodymist, bieber-parfymen, en Calvin Klein pyjamas, en eltandborste och lite annat smått och gott :) sen fick jag ju också pengar av pappa till flygbiljetten till Australien. När jag åker dit vet vi ju inte nu, men ska iväg iallafall :) troligtvis i slutet av februari istället för första.

Ligger och tittar på Tomten är far till alla barnen nu, haha! Klassikern ;) inte så bra men det hör väl till! Jobb imorgon 14-20:30, känner mig inte så taggad på det men får tänka på pengarna ;) har inte bestämt om jag ska ut heller, men lutar mot det. Ha en bra kväll :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3593290/images/2012/pic_50d8b90addf2b32cd900409e.jpg" class="image">

Blir miljonär ikväll

Publicerad 2012-12-23 17:10:44 i Allmänt,

Hej på er & God Jul!
Hoppas ni haft en bra dag, jag har bara varit hemma och slappar. Däckade på soffan inatt så gick och la mig i sängen halv fem imorse, haha! När jag gjort det och väl somnat igen så drömde jag så sjukt läskigt. Kan inte sätta ordet på exakt vad jag drömde, men vaknade och kände mig rädd och förvirrad. Antagligen var det för att jag tittade lite på Prometheus igår, och FYFAN. Hatar såna filmer mest av allt. Satt och mådde illa och skulle seriöst kunnat spy.. Så jävla äckligt. Usch.. Så den ska jag aldrig mer se och ska inte se nån liknande EVER AGAIN. Punkt.

Snart kommer iaf Rasse och hämtar mig och så ska vi till Jolin och Erik på uppesittarkväll med massa fin människor :) känner även på mig att jag sitter på vinstlotten ikväll, ikväll är det jag som blir miljonär!! Ha det fint hörrni :) xx

...

Publicerad 2012-12-22 11:21:33 i Allmänt,

Ja nu har jag haft en sån där "blogg-svacka" igen. Eller, haft en svacka med allt känns det som..

Jaja. Jobbat hela den här veckan och det känns ju bra, pengarmässigt ;) skönt det iaf. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer.. Haha!

Nu ska jag snart åka hem och hämta lite julklappar som jag har kvar att slå in, som pappa och dom ska få plocka upp. De är ju påväg hit nu och nu känner jag va mycket jag saknat dom. Så ska bli kul att se dom en sväng idag också :) men nu måste jag dra iväg, ha det fint! Och god jul så länge!

Dagens frukost!

Julbord

Publicerad 2012-12-15 20:28:22 i Allmänt,

Julbord med mammas jobb idag, gott! Nu sitter jag hemma hos Linn och myser med henne :) kollar film och äter lite gott till det. Får bli en ganska tidig kväll dock, känner mig fortfarande helt slut och har nog inte tagit ikapp sömnen efter igår :) match imorgon också så då kan de va bra att va alert också ;) ha det fint alla, puss!

Förstörd

Publicerad 2012-12-15 01:35:40 i Allmänt,

Hej!
Kommer skriva världens snabbaste inlägg, så sjukt trött! Om snart fyra timmar har jag varit vaken ett dygn. ETT DYGN!!!! Sjukt. Jobbade ju 6:30-14:30 idag och har inte sovit en sekund sen jag gick upp. Att jag ens sitter här och skriver nu är helt otroligt. Har nyss pratat med Linnéa på skype iaf, och nu jäklar ska det smidas planer inför framtiden! Weehååå! :D Allt känns så bra. Får bita ihop nu så kommer det vända snart :)
 
MEN nu ska jag sova så jag orkar gå upp och äta massa julmat imorgon! :D lycka! Gonatt :)
 
Såhär pigg var jag imorse. Hej påsar under ögonen
 

Faan

Publicerad 2012-12-13 21:46:47 i Allmänt,

Har haft Rasse här ikväll vilket alltid är lika roligt! Bästa vän<3 Så det gjorde mig på bättre humör iallafall. Nu ska jag fixa mig och sen gå och lägga mig, helt slut.
 
"Det är typ som att du käkat en riktigt nice middag.
Du är så där perfekt mätt verkligen.
Du skulle inte vilja ha nånting mer.
Men så, så glider desserten in.
Så känner du liksom, va fan, jag kanske är lite sugen på en efterrätt ändå.
Typ så."
 

Lucia

Publicerad 2012-12-13 15:10:26 i Allmänt,

Hej hej!
Skrev inget igår pga olika anledningar. Orkar inte dra upp det här dock :)

Jobbat idag iaf, 6:30-14:00! Sjukt mysigt idag på jobbet, alla har bara varit så glada och snälla :) härligt! Fint med lucia :) nu är jag hemma och har precis sett på dagens avsnitt av julkalendern och ätit lite popcorn. Ska försöka ta tag i disken snart, sen måste jag ut och gå eller något. Sen ikväll kanske det blir att gå till kyrkan å kika på lucia. Rasse kommer ikväll också, wihoo! :)

Kom förresten in på lärarprogrammet i Uppsala också. Men kommer tacka nej :) men alltid bra att veta vart man står!

Åh herregud

Publicerad 2012-12-11 15:11:09 i Allmänt,

Kom precis på att imorgon får jag ju reda på antagningsbeskeden! Shit va nervös jag blev.. Nu kommer jag nog inte börja läsa (eller, är ganska säker på det). Visste det redan när jag sökte egentligen, men vill bara se hur långt jag tar mig med betygen. Har ju inte gjort högskoleprovet, så söker bara på betyg. Men sist kom jag ju in på det jag ville så bara att hoppas. Dock får man ju räkna in att det är våren man söker på nu, vilket gör allt lite lättare :) men vi får se!
 
Legat i sängen preciiiiis hela dagen, haha :D så himla skönt. Känns i kroppen att jag jobbat några dagar i streck nu. Så ska plocka lite tvätt om en stund iallafall, så jag gör nåt nyttigt. Tvättid imorgon 12-16, så skönt om det är sorterat och klart idag. Ikväll är det innebandyträning som gäller, härligt :) ha det fint!
 
 

Krångel med blogg-appen!

Publicerad 2012-12-11 00:24:38 i Allmänt,

Hej på er!
Hoppas ni haft en härlig dag, det har jag haft :) som ni kanske ser så la jag nyss ut ett inlägg som jag skrev förut.. Har fått krångla hit och dit. Appen har ju inte funkat så har inte gått att blogga från mobilen, så därför la jag ut det nu, haha. Hoppas ni har överseende med det ;)
 
Nu har jag precis kommit ur duschen, skönt! Tränade ju för nån timme sen så va inte så jättefräsch ;) haha! Så de va härligt :) efter träningen förut så gick jag och Milan hem till mig och väl här fastnade vi framför Portkod 1321 en stund, haha! Vi har nu båda blivit beroende. MÅSTE KOMMA FLER AVSNITT! En stund senare kom Linn också och vi gjorde smoothies :) de blev supergoda! Receptet var ganska enkelt ;) en burk naturell kesella, en banan, lättmjölk, massa hallon och lite björnbär! Gott! Kollade sen på film innan de åkte hem :) mysigt med en triokväll!
 
Nu ska jag nog börja kika på en film till, är ledig imorgon och det känns underbart! Ska fixa i lägenheten och bara ta det lugnt :) ha det fint hörrni, gonatt! xx
 
 
 
 

Måndag 10-12-12

Publicerad 2012-12-11 00:12:00 i Allmänt,

Hallå!
Hoppas ni haft en bra dag, min har varit helt ok! Först jobb, och va så trött och hann inte äta någon frukost så hade liksom ingen energi alls. Men efter lunch gick det bättre ;) gick och fick mig kaffe på mammas jobb efter det och sen sprang jag in på Coop och handlade lite mat (bara för 300... hehhe, jättekul) men välbehövligt var det. Sen så gick jag hem å då kom Milan efter ett tag och vi drack lite kaffe. Sen lagade jag en fantastisk måltid till henne, Felix pannbiffar, pulvermos, pepparsås, lite tomater samt lingonsylt ;) och det blev supersmarrigt!! Nu har hon åkt och hämtat träningskläder så ska vi dra och träna lite :) ha det så bra så hörs vi kanske sen, xx
 

Today, will be a good day

Publicerad 2012-12-09 10:55:25 i Allmänt,

Har ni vaknat någon gång och bara känt att inget kan gå fel? Att ni skulle kunna göra vad som helst, utan problem?Så känner jag idag! Så idag, blir en bra dag.
 

Heartless

Publicerad 2012-12-08 21:40:01 i Allmänt,

Hej hej!
Hoppas det är bra med er, med mig är det väl som vanligt.. Haha :) hänger med mina fina nu, känns väldigt behövligt just nu! Kikar på tv, äter godis och pratar skit såklart ;)
 
Jobbade idag 8:45-14.00. Det sköna med såna pass är att det går sjukt fort. Vips, så slutar man sen ;) sen så åkte jag hem, och vilade lite innan jag började måla! Så nu är väggen blå :D och det blev så sjukt fint!! Så himla nöjd :D ska gå upp i tid imorgon och stryka på ett lager till så är det klart sen :) sen blir det jobb 14-21! Verkar så himla vuxen... ;) haha! Jaja, nu ska jag va social mot mina vänner igen, ha det fint! :) xx
 
Syns ju inte så bra på den här bilden kanske, men kommer en ny när allt är klart ;)

It took a while for you to find me

Publicerad 2012-12-06 21:54:31 i Allmänt,

Hellooo!
Åh va trött jag är, helt sjukt. Började med en lång dag på jobbet, sen kom jag hem och började ställa iordning eftersom jag målade idag. Enda positiva med idag tror jag ;) känns skönt redan nu när väggen är vit, så det här kommer blir så jäkla bra! Funderar på om jag ska möblera om lite också, om det funkar att ha så som jag tänkt. Skönt med förändring!! :)

Imorgon jobbar jag 6:30-14:30, och faktiskt så är det mycket bättre än 8-16. Dagen blir så lång då, men förmiddagar går fort :) sen vet jag inte om jag ska fortsätta här hemma, är väl bra att få det gjort. Jobbar helgen också så får ta lite i taget :) jaja, nu ska jag strax hoppa ner i sängen! Gonatt :) xx

Såhär blev det efter första omgången!
(På den andra bilden ser ni hur tapeten såg ut, och mina ben.. Haha)

Mat efter träning

Publicerad 2012-12-05 20:31:55 i Allmänt,

Åh som jag längtat efter att få smaka på maten jag gjorde igår!! Och nu är äntligen stunden här ;) kycklig i ugn (kryddad med vitlök, of course) med ris och broccoli! Kycklingen blev verkligen perfekt, ibland lyckas jag ju faktiskt ;) otroligt skönt att träna idag, behövde det kände jag :) nu ska jag äta upp, duscha och sen slänga mig i sängen. Jobb 8-16 imorgon :) hoppas ni haft en bra dag! xx

Time for some change

Publicerad 2012-12-05 16:48:06 i Allmänt,

Hej! Har varit på superbra humör idag, härligt :) och nu ska jag och inhandla den nya färgen till mitt sovrum. Har en fondvägg som är med nåt blommigt mönster, och är så sjukt trött på den. Så nu blir det en nyans av favoritfärgen blått istället :) wihoo! Så strax kommer mamma och plockar upp mig så åker vi iväg å handlar lite :) sen blir det träning 18:15! Ha det fint :)

nåt fel äre ju

Publicerad 2012-12-04 22:24:21 i Allmänt,

Jag får nån slags ångest när jag vet att jag har alarmet på 05:20. Vet inte vad det är, men jag blir jättestressad över att jag inte ska kunna somna. Och hur går det då att somna? Mm, går inte alls. Tttar på klockan hela tiden och får panik för varje minut som går. Haha, så jävla stört. Vill va en sån person som typ somnar innan huvet ligger på kudden... Men de har jag nog fan aldrig gjort ;)
 
Nu ska jag skriva klart detta inlägg, sen lägga mig och ha mobilen lååååångt ifrån mig. Sen se på lite animal planet, får mig alltid på mysigt humör! (inte SÅ mysigt, men ni fattar).
Jobb som sagt imorgon, men blir en kort dag. 06:30-12:30, så jag hinner med vårdcentralen. Vill inte ens se min räkning från Landstinget som kommer heller, fy satan. Varit där endel nu, och 200:- för varje besök. Wihoo... Jaja, säger gonatt nu och hoppas somna inom kort! Puss
 
 
 
 

EFTERLYSNING

Publicerad 2012-12-04 18:24:17 i Allmänt,

Hallå!! Söker nån som skulle vilja hänga med mig på äventyr, haha. Låter kanske konstigt, men ska förklara.

Om min plan hade gått som den skulle hade jag ju varit i USA nu och levt livet. Men, är kvar i Sverige som ni kanske märker. Så, nu får jag ta det i egna händer. Jag måste åka nånstans, vill göra nya saker :) så är de nån som känner att de också tänkt samma sak och vill hänga på så gör det! Skulle va sjukt kul att åka tillsammans med nån :) men vill ni va kvar i iskalla Sverige så, okej ;)

Ledig!

Publicerad 2012-12-04 13:46:53 i Allmänt,

Så jävla skönt å va ledig! Uppskattas mycket mer när man jobbat några dagar, logiskt nog ;) menar bara att när jag inte jobbade så mycket så var det inte alls så skönt å va ledig :D haha.. Ska strax gå upp och diska iaf, sen måste jag förbereda någon mat också.. Jobbar imorgon så måste ha matlåda. Ska även till vårdcentralen och kolla upp mitt finger igen. Fick en remiss när jag var i kd och kollade upp det så det är ju bra.

Jaja, ni får ha de så bra så hörs vi :) xx

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela