ELDFESTEN TONIGHT

Publicerad 2012-08-24 11:43:36 i Allmänt,

yes, då var det dax igen då! shit, går så jäkla fort allting. så det blir utgång ikväll iaf, det har jag bestämt mig för :-) hur det blir imorgon vet jag inte riktigt, beror kanske på hur jag mår också ;-) men ska bli roligt faktiskt!

nu ska jag snart börja fixa iordning mig lite, ska till arbetsförmedlingen och lämna in mina betyg (och få se fina anders!). sen ska jag ut till stallet och rida, mysigt!! hoppas ni får en riktigt bra fredag, för det ska jag ha :-) puss!

PROVE TO ME THAT YOU ARE DIFFERENT

Publicerad 2012-08-23 22:59:30 i Allmänt,

hej på er! shit, idag har det varit fullspäckat schema :-)
blev inringd på jobb imorse, va bara att hoppa i kläderna och fixa ett ansikte å dra iväg sen! tur att jag har så nära till skolan. (hann äta två tuggor av en banan också, det blev tyvärr min frukost..) skulle alltså vara TYSKAlärare idag. tyska? ich liebe dich är de enda jag kan, seriöst. haha! men fick två kortlekar med mig så det blev nöjda minder iallafall ;-) sen efter de bar de hem, städade lite. sen åkte jag å milan på innebandyträning! va sjukt roligt faktiskt :-) saknat det!

skriver inte allt jag gjort idag för datorn dör snart (sladden räcker inte till sängen, haha) men kollar just nu på the hunger games. skrev ju att vi skulle se den igår, men då hade jossan även med sig the Woman in Black. så vi kollade på den istället. något jag ångrar djupt. den va så sjukt läskig, skrek verkligen. så vill ni se nån läskig film. kolla den! avslutade gårdagskvällen med att gå hem själv i mörkret, så långt ifrån okej som de bara går efter den jävla filmen!! men jag överlevde den promenaden också ;-)

ha det så himla bra nu, ska försöka slänga in nåt roligare inlägg imorgon :-) puss!

JOBB!

Publicerad 2012-08-22 18:20:20 i Allmänt,

yes, klockan 07:50 var jag i asplundshallen och släppte in alla kids. och så många de var.. 57 barn. FEMTIOSJU!!? haha. men de gick superbra, va ju en vikarie till där. sjukt roligt iallafall :-) sen när jag va klar, så ringde albin. vi gick ut å gick i vågbacken, sjukt jobbigt faktiskt! 6km blev det tillslut och det spöregnade nästan hela tiden, så vi var sjuukt blöta när vi kom till bilen och åkte hem. jaja, kom hem, bytte kläder och åt GRÖT!! det jag skrev om igår, och attans va gott de var! muums :-D tur att jag gillade det. men mjölk och äppelmos är nog ett krav. sen bar det av till arbetsförmedlingen där jag skulle på basinformation. gick smidigt och tog ca 35min. sen träffa jag milan en snabbis och sen gick jag hem. blev en powernap på de också, inte van att gå upp så tidigt som jag gjorde idag ;-) ikv kommer jossan och milan hit o vi ska kika på the hunger games. har velat se den länge så ska bli nice, alla säger ju att den är bra också så de är ju ett plus ;-) ha de fint så länge, puss!

TACK!

Publicerad 2012-08-21 23:58:24 i Allmänt,

ja! jag vill tacka alla som läser här, hade faktiskt läsarrekord idag! känns så himla kul att blogga nu och jag hoppas verkligen de håller i sig :-) ni får gärna komma med förslag oså på vad ni vill läsa om! ibland är ju fantasin lite sådär ;-) försöker iaf blogga om lite olika saker, så de inte bara blir "idag har jag gjort de, å de, sen gjorde jag de här.." jaa, ni fattar! men tack tack tack alla fina! ni får gärna länka era bloggar också, har så svårt å hitta bloggar. framförallt komma ihåg namnet på dom ;-)

handlade med mamma förut som sagt, och köpte massa gott! och bara nyttiga saker dessutom. jag har velat börja äta gröt på morgonen nämligen, nyttigt och en bra start på dagen. är väldigt trött på mackor! problemet är att jag HATAR havregrynsgröt. luktar jag på det känns det som jag ska spy.. så jag tänkte på mannagrynsgröt, för de gillar jag. men de är ju inte lika healthy liksom. men idag fick jag tipset om att man ist kan använda grahamsgryn! det är en mer fiberrik typ men smakar tydligen likadant som manna! superbra tyckte jag. så det införskaffades. köpte även kalorifri hallonsylt & äppelmos till det annars får jag nog inte ner gröten ;-) fick ett annat tips om ett mellanmål också. man mosar avocado och har det på en naturell riskaka + lite flingsalt på toppen! (jag älskar riskakor, så blev överlycklig). men  jag köpte lättsaltade riskakor ist, å skippade flingsaltet ;-) ska testa de här och se vad jag tycker!

nu är det dax att sova så jag kommer upp till min första lektion! :-D gonatt, puss!

TISDAG 21/8

Publicerad 2012-08-21 15:05:16 i Allmänt,

hej på er! hoppas ni haft en bra dag än så länge :-) det har iallafall jag! började med att alarmet ringde kl 10. sen ringde min egna PT nån minut efter & fick upp mig ur sängen! tog en smörgås med keso på och en kopp kaffe innan det bar iväg ut på en pw på 7 km tsm med milan (min PT alltså) och jossan! hurtbullar!
sen gick vi förbi altans, då milan skulle hämta ut ett paket. sen hade de ringt från skolan, och vips så ska jag jobba imorgon :-D dock bara en lektion, men de kan väl va bra med en mjukstart! ska ha idrott med åk 5, himla roligt :-) 
sen bar de av mot mammas jobb där jag gick in och åt en frukt (har inget hemma just nu, alls...) och drack vatten!! sen mot ica å lämnade in en film, vidare till apoteket där jag gjorde av med en förmögenhet typ.. usch! bara nödvändiga saker dock så de va ju bra :-) sen hem & nu har jag precis kommit ur duschen. 
senare ska jag ta med mig mamma till affären, måste handla mat!! har typ ingenting.. så ska sätta mig å skriva upp vad jag ska ha.. efter det tar jag med mig linn och åker till xär, där vi ska kika på internmatch! 

kanske slänger in ett inlägg ikv när jag kommer hem också, ha de fint! puss 

just det, fick mitt smink från Make Up Store idag, nöööjd tjej! bild finns på min instagram @hbjuresater

FLATFORMS?

Publicerad 2012-08-21 01:16:22 i Allmänt,

måste fråga en sak, vad tycker ni om flatforms? jag tycker faktiskt att det KAN va riktigt snyggt! det kan även se lite konstigt ut. skulle vilja ha ett par från JFR.. hiss eller diss?



dess är från JFR. www.jfr.se


bild från google

PW, FIN VÄN & FILM

Publicerad 2012-08-21 00:15:53 i Allmänt,

ja jag och min fina vän Emilia var ute på en PW nu på kvällskvisten, 5 km blev det! va superskönt ute :-) sen gick vi till mig och fixade gurkstavar, dipp & lite melon. hyrde en film på Ica som vi kikade på, Prime Time hette den. helt okej faktiskt! nu sitter vi rätt slöa i soffan och lyssnar på musik. skönt!

imorgon blir det en promme innan lunch för oss, hurtiga tjejer!
ha det bra så hörs vi!

Gavin Mikhail – Paradise (Acoustic Version)
slänger in en fin låt på de också!

MÅNDAG 20/8

Publicerad 2012-08-20 12:19:41 i Allmänt,

arbetslös som jag är så har jag legat å dragit mig i sängen hela morgonen, så himla skönt! men nu ska jag faktiskt ta tag i dagen. ska hoppa in i duschen nu och sen gå ner till skolan och söka jobb.. duktig! hoppas få nån timme där iallafall :-) sen fika med johanna tror jag, och sen ska jag iväg och rida också. måste åka buss idag, drygt! men går ju fort de också.

usch va alla funderingar går runt i huvet.. vet inte vad jag vill göra detta år som jag inte ska läsa. har så många alternativ känns de som. men just nu är iaf ett jobb prio ett. bläääää va jobbigt å bli vuxen.

dax att hoppa in i duschen, på med musiken! wiihooo

SÖNDAG 19/8

Publicerad 2012-08-20 00:33:41 i Allmänt,

då var det söndag igen, shit va dagarna går fort!
igår/inatt var jag chaufför, körde inte så mycket dock. var i stallet först och släppte in hästarna plus städade boxarna oså :-) åkte sen hem till bäcker och umgicks med dom. blev även bjuden på tacos, de tackar jag för! sen tog jag med mig linn som sällskap i bilen under natten, och var inte hemma förrän kl 03..!

så därför sov jag läänge idag, till 12:30 ungefär, haha! va ett tag sen jag sov så länge (förutom de söndagarna som man festat dagen innan då ;-)) så de va skönt :-) låg kvar länge och kollade på degrassi, va himla gött faktiskt! sen så gick jag ut å satte mig i solen en sväng innan jag sen åkte iväg till stallet. red med petra och de va så himla härligt i kvällssolen :-) sen hem och plockade upp mina brudar, åkte till ica å handlade frukt, grönsaker och dipp! det har vi nu smaskat i oss till filmen Kvarteret Skatan, den va riktigt rolig faktiskt, sjuk men rolig ;-) nu sitter vi och är ganska trötta allihop så blir nog snart att ta kvällen :-) dagen imorgon är fullspäckad så är nog bäst! ha de gött, puss

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM OCKSÅ! där heter jag @hbjuresater :-)

MAKE UP STORE

Publicerad 2012-08-18 16:00:18 i Allmänt,

ja då blev det en beställning till.. men nu ska jag sluta!! kände mig bara så nere idag..

klickade hem:
två microskuggor, "muffin" och "chocdór" fina basfärger :-)
en blush i färgen "frozen daiquiri"
och en bas-primer som heter "base prep"
allt gick på totalt 660kr.


NEEDTOBREATHE

Publicerad 2012-08-18 13:52:52 i Allmänt,

helloo!
vaknade runt 11 idag, var meningen att jag skulle gått upp tidigare men kunde inte sova inatt så det blev inte som jag planerade. men men, nu har jag iaf ätit frukost. den bestod av hårt bröd, kaffe och lite keso :-) älskar keso!!

nu är linn här och vi ska strax gå ut och gå :-) gött att det är lite mulet ändå, blir så attans varmt annars! ha det fint alla, puss!

FREDAG 17/8

Publicerad 2012-08-18 01:03:44 i Allmänt,

hej!
varit en lång men rolig dag idag! gick upp runt 10, åt frukost och drog sen ut på en promenix med milan :-) riktigt skönt väder! sen blev jag med milan och hennes pappa och åt lunch på värmullen, tog en räksallad, mums! sen gick jag hem, och mötte pappa och min lillebror på coop-parkeringen! de skulle precis åka hem mot stockholm igen, så de va kul att jag fick se dem! farmor va också med, henne hade jag inte heller sett på länge :-) vi bestämde iaf att vi skulle ta en fika till veckan. hon ska ju ut och resa snart igen, blev turkiet denna gång också! så himla kul att hon verkligen lever sitt liv till fullo :-)
sen hem och byta kläder, åkte ut till stallet. städade boxarna & fyllde på spån. sen red jag både maldini och malova :-) första gången på malova, riktigt roligt! hon är ju bara fem år, så va lite spänd innan. hon kände nog det på sig och tog hand om mig på ett bra sätt ;-)
sen åkte jag hem. milan och linn kom, vi drog till coop oså :-) fick bli en färdigrätt idag (orkade verkligen inte laga mat!!) sen vid 8 ungefär åkte vi ut till stallet igen, skulle ta in hästarna och ta ut hunden på en promenad :-) mysigt! for hemåt och mötte upp emma, drog till altans osv. sen hem och kollade på tv :-)

haft en superbra dag, nu känner jag att det snart är dax att sova! ha de fint, puss!

RUSH

Publicerad 2012-08-17 11:48:00 i Allmänt,

ja jag slänger bara en ett snabbt inlägg nu, ska ut & gå med milan nu :-) gick igår också, en timme blev det. va så himla varmt så höll på att smälta bort ungefär!! haha :-)

skriver ett längre inlägg senare, ska iväg & rida sen också så får se när jag hinner :-) puss!

I LOVE JEANS!

Publicerad 2012-08-15 15:38:56 i Allmänt,

tänkte bara tipsa om ett par underbara jeans från gina tricot! jag har de blå nu och beställde nyss de svarta/gråa. de va supersköna & satt snyggt som attan! superstretch i dom, kanske därför ;-)
kostar endast 299:- också, PERFEKT!

ONSDAG 15/8

Publicerad 2012-08-15 13:32:37 i Allmänt,

helluu!
åååh de är så härligt väder idag, skönt!
hade alarmet på 9:30 idag, tänkte att jag skulle upp tidigt. men så blev det inte riktigt ;-) kom upp runt 11, och hoppade direkt i träningskläderna & drog ut på en PW. efter det så kom jag hem och gjorde frukost. blev 2 mackor, ett stooort glas lättdryck (så himla goda, har massa i kylen :D) och kaffe. shit va jag älskar min kaffebryggare, gott kaffe gör mycket ;-) nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. ska hoppa in i duschen om en stund och sen får vi se vad dagen bjuder på :-)

NEW LIFE

Publicerad 2012-08-15 00:37:59 i Allmänt,

ja nu var jag där igen! haha ;-) men nu har jag ett mål. om ca en månad ska jag ju göra en ny tatuering, och den ska sitta på revbenen. och tills dess så vill jag få bort mina lovehandles ;-) så därför ska jag nu försöka ta tag i mitt liv. slut med godis & dricka (typ cola.. kommer sakna min cola light till döds!). inge chips, popcorn, inget! min fina vän madde har kört med det och blivit superskinny, har fått massa motivation av henne, duktig! det är inte det att jag tycker jag är tjock (absolut inte) MEN ärligt talat så mår jag lite dåligt ibland när jag kikar mig i spegeln, så ja, jag gör det för att jag vill se bättre ut + för att gå ner lite i vikt, man mår så mycket bättre också :-) kommer äta sån mat som jag brukar, men kanske byta ut vissa saker ibland. sen kommer jag absolut unna mig goda saker, men kanske inte just godis osv. just nu vet jag inte vad jag väger men skulle gissa på runt 70kg, vilket är okej, men skulle vilja väga runt 65 ist. vikten är inte det jag bryr mig om dock, men är bra att ha ett mål :-) vad gäller träning så har jag ju just nu inget gymkort, men kommer försöka träna så gott jag kan själv, plus att jag ska börja följa med mamma på de pass hon går på, inom gymnastikföreningen, SÅÅÅ mycket billigare! saknar styrkan dock :-)

härmed lovar jag mig själv att göra så gott jag kan, KOM IGEN NU HANNA!!

detta kanske inte är nåt ni vill läsa om, men jag kommer försöka skriva varje gång jag tränat så jag ser!


TISDAG 14/2

Publicerad 2012-08-14 21:06:57 i Allmänt,

halloo!
skön dag idag, vaknade och kände mig utvilad! sen kom albin och vi gick till coop, köpte lite mjölk oså. sen fixade jag lyxfrukost, amerikanska pannkakor! så himla gott :-) invigde även kaffebryggaren, kan va nåt utav de bästa jag köpt!! mums. sen kl 14 åkte jag å ubbe till filipstad. jag skulle fylla i min tattoo plus diskutera min nya som jag ska göra :-) gjorde ont som fan att fylla i min gamla. ena svalan hade blivit missfärgad + att det blivit ärrbildningar på, vilket gjorde att det kändes lite extra idag ;-) men nu är den vit och fin, får se hur länge det håller :-) ny tid bokad 12/9, soft!

nu är madde här & milan är påväg, mys! :-)

HELGEN I BILDER

Publicerad 2012-08-12 23:42:08 i Allmänt,










yes, här har ni helgen i bilder! en riktigt rolig utekväll igår med mina favoriter, underbart! vi åt först mat på Bryggan, riktigt gott! sen bar det av hem till mig, förfestade lite här och sen gick vi tillbaka ner till Brygga för ytterligare lite alkohol! riktigt trevligt :-) sen blev det efterfest, och kom inte hem förrän 05:00 ungefär.. då kan ni ju ungefär föreställa er hur jag mådde idag? haha! fast var mest trött iaf :-) blev kebabtallrik<3 och sen kom emilia hit så vi kollade på handbollen. spännande, synd att det bara blev ett silver men ändå riktigt stort! albin & elin kom också efter en stund och kollade. sen så drog vi till Ica och fixade en film och lite gott! det blev this means war, och jag tyckte faktiskt att den var bra!! sen blev det en biltur upp till utkikstornet där vi kollade efter stjärnfall, skulle ju enligt aftonbladet va många ikv! men såg inget.. albin såg dock två :-) imorgon tar jag med mig abbelito och drar till kd, hämta pass och IKEA är prio :-D möjligt att det slinker med nån mer kasse också ;-)
ha det fint! puss

jag är lyckligare nu

Publicerad 2012-08-11 13:39:46 i Allmänt,

igår jobbade jag fram till 16:00, rensade rabatter! när jag var klar åkte jag till ica och hämtade ett paket från gina som hade kommit (en bh och tre par trosor, inget roligare än så). efter det så åkte jag hem, duschade och gjorde mig iordning innan jag åkte ner till mamma och hämtade bilen då jag och linn skulle till Karlstad :-) lyssnade på handbollen på radion, och shit va spännande det blev tillslut! gött med vinst för sverige iaf :-) sen kollade vi innebandy och sen åt vi mat på Max! sjukt gott ;-) lyxshaken är ju så himla god! sen åkte vi hem igen, träffade albin en sväng och sen åkte vi hem och sov!

va skönt det var att få sova ut idag!! helt fantastiskt <3 men nu är det dax att göra något av dagen. ska ner till mamma när jag gjort mig iordning lite och äta lunch med henne. inte sett henne på länge eftersom de varit på semester först i sthlm och sen på gotland. lite avis faktiskt! nu ska jag plocka ihop lite tvätt som jag ska slänga i hos mamma.. sjukt att jag inte varit i min egen tvättstuga än, och har bott här sen januari.. skäms! haha
ha det fint nu! ikväll middag med louise och gänget, super! :-)


godaste drinken på brygga! möjligt att det blir en sån ikv ;-)

h&m

Publicerad 2012-08-09 22:55:30 i Allmänt,

 


detta klickade jag hem (nu får jag inte shoppa mer på ett tag..)

lite nytt!

Publicerad 2012-08-09 22:26:43 i Allmänt,

jajamen, ny blogg! blev trött på den gamla och ville ha en ny, slängde ihop en design nu lite snabbt, jag kan ju inte men den får duga så länge. nu är jag supertrött och sitter och glor på fråga olle, sjuka program.. men nu handlar det om sexmissbruk och det är ju lite intressant, haha! men ska strax gå och ta bort sminket och borsta gaddarna. men först tror jag att jag ska kika lite på H&M, fick ju en sån reklam grej med 10% rabatt.. inte bra alls! men ska väl unna sig lite, nu när jag jobbar och sliter. sista dagen imorgon (vad jag vet) och det ska bli riktigt skönt med helg :-) på lördag blir det att träffa louise mfl, och säga hej då till henne, eftersom hon flyttar till USA.. helt sjukt! är avis på henne, men samtidigt ledsen över att hon ska åka. men nu har jag ju en anledning till att åka dit jag också ;-) ha det så himla fint nu, puss!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela