TRÖTT

Publicerad 2013-10-01 21:35:24 i Allmänt,

Hej hej! 
Sjukt sliten tjej här, men på ett bra sätt ändå. Igår jobbade jag 11-14 på BK och sen 14:30-18:15 på Speccis. Hade en ganska dålig start på den dagen och det brukar ju förstöra det mesta. Men den blev bättre och avslutades med ett underbart spinningpass! Fy satan va roligt det var, så skönt att bara få trampa ur sig allt man har. Mer spinning kommer det garanterat bli. Kom hem och käkade, duschade och hoppade ner i sängen sen. 

Idag har jag jobbat 10-18:15 på Specsavers :) trivs verkligen! Efter jobbet sprang jag snabbt in på Ica och cyklade sen hem för att byta om till träningskläder. Idag stod ett pass "Puls" på schemat. Hade ingen aning om vad det skulle vara. Var ganska kul, typ som en typ av aerobics. Svettigt blev det och det brände i musklerna efteråt. Skönt! Nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen strax. 

Imorgon jobbar jag 9:45-18:15 och efter det tänkte jag simma. Blir nog en bra dag :) ha det! Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej alla fina! Jag heter Hanna, är 20 år och en glad tjej från en liten stad som heter Hagfors, ligger mitt i värmlandsskogarna. Nyinflyttad i Uppsala och trivs som fisken i vattet! Jobbar på Burger King City och Specsavers Optik. Skriver om allt mellan himmel och jord, men mest om mat, shopping och min vardag.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela